Thuja

Thuja Brabants tætte løv gør den til en attraktiv landskabsplante. Den kan skæres en gang om året, om efteråret eller den tidlige vinter, når saften svinder ind. Du kan også vælge at trimme træets krone om foråret. Denne slanke busk vokser hurtigt, men bør kun beskæres 1/3 mindre end hovedstammen. Den har et lavt vandbehov og er modstandsdygtig over for sygdomme og svampeangreb.

Thuja Occidentalis Brabants lette pleje gør den til en eftertragtet plante for gartnere. Den trives i delvis skygge, men tåler fuld sol om vinteren. Det tolererer også en bred vifte af jord, inklusive basisk og sur.

Hvorfor skal du dyrke dette livets træ?

Arborvitae Thuja Brabant har mange gode fordele og egenskaber, der gør den ideel som hækplante. Her er et par meget gode grunde til, hvorfor du bør vælge dette livstræ:

Er nem og enkel at dyrke.

Er ideel som hækplante og vindfang.

Har en stedsegrøn farve, der holder hele året rundt.

Er et fremragende levested for dyreliv såvel som insekter.

Vokser hurtigt og fungerer som en fremragende privatskærm.

Derudover giver livets træ fugle en fantastisk mulighed for deres redeplads.

Thuja er populær og kendt som et skyggetolerant nåletræ.

‘Brabant’ er en kompakt stedsegrøn plante med lysere grønne blade end de fleste andre Thuja-kultivarer. I en have er denne plante en fantastisk tilføjelse til en blandet kant. Udover det brabanske livstræ finder du også mange forskellige højkvalitetsplanter på vores hjemmeside, som er ideelle som hækplanter eller terrasseplanter. Gennemse vores sortiment og bestil din hæk nu til fair priser.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *